Käyttöehdot

 

Nysse Mobiilissa voit ostaa Tampereen seudun joukkoliikenteen matkalipun ja käyttää reittiopasta. Liput kelpaavat Tampereen seudun joukkoliikenteen liikennevälineissä ja maksuvyöhykkeillä. Kaikki Nysse Mobiilin liput toimivat puhelimessa eli ne eivät lataudu Nysse-kortille.

 

Lippu tulee voimaan heti hyväksytyn ostotapahtuman jälkeen. Varmista, että lippu on puhelimessa ennen liikennevälineeseen nousua ja että puhelimen kello on oikeassa ajassa. Matkustaessasi QR-koodi luetaan lukijalaitteella liikennevälineeseen noustessa. Tarvittaessa näytä voimassa oleva lippu kuljettajalle/tarkastajalle.

 

Maksaminen tapahtuu Visa, Visa Electron tai Mastercard-maksukortilla (debit ja credit). Ostotapahtumien kuitit ovat nähtävissä Nysse Mobiilissa.

 

Lipun ostoa ei voi perua. Tarkista ennen maksun vahvistamista valitsemasi vyöhykkeet ja ikäryhmä.

 

Lipulla voi matkustaa rajattomasti lipussa näkyvän voimassaoloajan sillä vyöhykevälillä, jolle lippu on hankittu. Lipulla voi vaihtaa toiseen liikennevälineeseen voimassaoloaikana, joka näkyy liput -välilehdellä.

 

Kun lipun voimassaolo päättyy, saat matkustaa matkan loppuun lipun voimassaolovyöhykkeillä, mutta vaihtoa ei enää sallita.

 

Jos puhelimen kello on väärässä ajassa tai sovellus on suljettu eikä puhelimella ole verkkoyhteyttä, ajan tasalla olevaa lippua ei voida näyttää. Tällöin lippu ei kelpaa.

 

Palveluun rekisteröityminen kannattaa, sillä siten varmistat esimerkiksi ostettujen lippujen tallentumisen.

 

Nysse Mobiili on osa valtakunnallista joukkoliikenneviranomaisten yhteistä Waltti-järjestelmää. Nysse Mobiilin asiakastiedot tallentuvat Waltin verkkokauppapalvelun asiakasrekisteriin (kauppa.waltti.fi) ja Tampereen seudun joukkoliikenteen asiakas- ja korttirekisteriin (nysse.fi). Asiakkaista muodostuu palveluun ja sen taustalla oleviin osajärjestelmiin EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen henkilörekisteri, jossa rekisterinpitäjänä toimii TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy/Tampereen seudun joukkoliikenne.

 

Asiakkaan tulee hyväksyä kulloinkin voimassaolevat käyttöehdot sekä TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy:n (Waltin) palvelun että ostettujen lippujen (Tampereen seudun joukkoliikenne) osalta. Asiakas voi tarkistaa palveluun liittyvät käyttöehdot asetukset-välilehden kautta.

 

Sujuvaa matkaa Nysse Mobiilin kanssa!